Skip to main content

Over Fabiënne

IK BEN FABIËNNE AUGUSTIJN, FOTOGRAAF, SELF CONFIDENCE COACH, WEBSITE ONTWERPER EN BRAND ONTWERPER

Over Fabiënne Augustijn

Ik ben Fabiënne Augustijn, Fotograaf, Self Confidence Coach, Website- en Brand Ontwerper in Amsterdam.

Geboren en getogen in Nederland en gewoond op Ibiza en Curaçao. De kernwaarden waar ik voor sta zijn vrijheid, innovatie, inspiratie, creativiteit en zelfvertrouwen.

Ik adem creativiteit.

Ik begeleid en help ondernemers en bedrijven om te groeien. Het visueel zichtbaar te maken van hun project, bedrijf of onderneming. Dit doe ik door middel van mijn fotografie, het maken van websites en brand design. Daarnaast geef ik (online) coaching en trainingen over zelfvertrouwen en branding. Ik help jou bij het visueel concreet maken van jouw ideeën, deze te visualiseren en uiteindelijk succesvol te realiseren.

“Ik deel graag kennis, samen betoveren we de wereld met een beetje magie.”

– Fabiënne Augustijn

Mijn Verhaal

Fotografie is mijn eerste liefde. Hiermee heb ik vanaf kinds af aan mijn creativiteit kunnen uiten. Het begon bij één foto, één droom en één verhaal. “Voor alles is er een eerste keer”. In 2016 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en in 2019 heb ik van mijn werk mijn passie gemaakt.

Van visie naar missie naar realiteit!

Mijn doel is om een ervaring visueel in kaart te brengen. Het begint op het moment dat jouw klanten hun ogen op jouw website, logo en foto’s kunnen richten.

“We hebben allemaal een passie, een droom, een doel, een visie en/of een innerlijke zelf die weet wat wij willen in het leven. Het verschil maak je alleen door volledig jezelf te zijn.”

– Fabiënne Augustijn

Wie zijn mijn klanten?

Mijn klanten zijn (startende) ondernemers en bedrijven die het lastig vinden om zichzelf, een project of hun bedrijf online visueel zichtbaar te maken. Ze willen foto’s, een brand en/of een website hebben waarmee ze met zelfvertrouwen en trots anderen kunnen enthousiasmeren.

De Essentie

Als fotograaf focus ik mij op de natuurlijke en authentieke schoonheid van ieder mens. Deze wil ik met jou als herinnering in beeld vangen. Het liefst fotografeer ik met daglicht. Ik begeleid je tijdens het proces om spontane authentieke foto’s met zelfvertrouwen en echtheid van jou te maken.

Als brand ontwerper gebruik ik jouw eigen persoonlijkheid en visuele kenmerken om karakter te geven aan jouw project of onderneming door middel van brand design.

Als coach werken wij samen aan jouw zelfvertrouwen, innerlijke schoonheid, authenticiteit en kracht, zowel in jouw zakelijke als in jouw privé leven.

Heb je een missie om de wereld te redden of anderen te helpen? Wil je een innovatieve of creatieve oplossing op de markt zetten? Of wil je de vrijheid van ondernemerschap ervaren?

Wat je missie ook is, ik help je graag om dit visueel te vertalen en jouw doelen te behalen.

Wil je samenwerken of ben je geïnteresseerd in één van mijn diensten? Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. 

Neem contact op